Matskola 22 Oktober
30 revisorer från Göteborg härjade vilt i vårt kök.
Här är menyn dom lagade till.
Krondillsinkokt lax
2009 Hirsch Zöbing Riesling – Kamptal - Österrike
Karljohansvamp soppa
2009 Bott Geyl “Les Éléments” Pinot Gris – Alsace - Frankrike
Rödtunga med björnbärssky
2010 Earl Emmanuel Darnaud “Mise en Bouche” Syrah
Crozes-Hermitage - Rhône - Frankrike
Chokladtarte
2011 Kracher Beerenauslese – Zweigelt” – Burgenland - Österrike
Här är menyn dom lagade till.
Krondillsinkokt lax
2009 Hirsch Zöbing Riesling – Kamptal - Österrike
Karljohansvamp soppa
2009 Bott Geyl “Les Éléments” Pinot Gris – Alsace - Frankrike
Rödtunga med björnbärssky
2010 Earl Emmanuel Darnaud “Mise en Bouche” Syrah
Crozes-Hermitage - Rhône - Frankrike
Chokladtarte
2011 Kracher Beerenauslese – Zweigelt” – Burgenland - Österrike
Kommentarer
Skicka en kommentar