Baileys Chocolat Luxe
Baileys har firat lanseringen av sin helt nya äkta belgiska chokladlikör med en veckolång uppslukande upplevelse i London, tillägnad den multi-sensoriska njutning av choklad. Bar Chocolat, som var öppen för allmänheten i september i London, handplockade visionärerna Bompas & Parr, Tabitha Denholm, Petra Storrs, Amelia Rope, Lou Hayter och Blanch & Shock samarbetar för att skapa en sensorisk resa i smaker.
Iedn ombyggda lagerlokalen i Covent Garden presenterades en storskalig ätbar konstinstallation skapad av Artisan chocolatier Amelia Rep och stylisten Petra Storrs, och av Bompas & Parr en doft och smak upplevelse, musikdirektör Tabitha Denholm första någonsin videoinstallation "The Banquet" och en partitur från popgruppen Ingenue Lou Hayter.
Petra Storrs - har skapat minnesvärda kostymer och uppsättningar för artister som Lady Gaga och alla Paloma Faiths skivomslag - skapade ett omsorgsfullt iscensatt bar utrymme som gav en vacker hyllning till dryckesupplevelsen.
Under de sex dagarna, tog en unik experimentell Supperclub från Blanch & Shock hedersplatsen. Dom kombinerade teater och nyskapande rätter, det var en tre-rätters middag som serverades på ett långt U-formad bord där man såg hur lyckliga gäster njöt av en rad gastronomiska läckerheter.
Baileys Chocolat Luxe är första gången som äkta belgisk choklad har smält med alkohol på ett sätt som ger en multi-sensorisk upplevelse av choklad i ett glas. För mer information besök www.baileys.com.
Iedn ombyggda lagerlokalen i Covent Garden presenterades en storskalig ätbar konstinstallation skapad av Artisan chocolatier Amelia Rep och stylisten Petra Storrs, och av Bompas & Parr en doft och smak upplevelse, musikdirektör Tabitha Denholm första någonsin videoinstallation "The Banquet" och en partitur från popgruppen Ingenue Lou Hayter.
Petra Storrs - har skapat minnesvärda kostymer och uppsättningar för artister som Lady Gaga och alla Paloma Faiths skivomslag - skapade ett omsorgsfullt iscensatt bar utrymme som gav en vacker hyllning till dryckesupplevelsen.
Under de sex dagarna, tog en unik experimentell Supperclub från Blanch & Shock hedersplatsen. Dom kombinerade teater och nyskapande rätter, det var en tre-rätters middag som serverades på ett långt U-formad bord där man såg hur lyckliga gäster njöt av en rad gastronomiska läckerheter.
Baileys Chocolat Luxe är första gången som äkta belgisk choklad har smält med alkohol på ett sätt som ger en multi-sensorisk upplevelse av choklad i ett glas. För mer information besök www.baileys.com.
Kommentarer
Skicka en kommentar